Opinie na temat naszych usług w 2009 roku

Opinie świadczonych usług w roku 2009.

"Niezwykle miło i ciekawie upłynęła nam podróż w autobusie, gdyż przewodnik Piotr Firlej starał się nam jak najwięcej przekazać informacji o obiektach jakie mijaliśmy po drodze. Konkursy i nagrody przygotowane przez przewodnika niezwykle uatrakcyjniły wycieczkę, którą długo będziemy wspominać."
Uczniowie wycieczki z Tuchowa do Nowego Wiśnicza.

Źródło:

Bardzo dziękujemy za super wycieczkę "Mimochodem samochodem". Jesteśmy bardzo zadowoleni i wdzięczni przewodnikowi Piotrowi Firlejowi, za dobrze dobrany plan wycieczki dla naszych kochanych córeczek, które do teraz są zachwycone z wizyty u pana bednarza i garncarza. Wszystkim zainteresowanym turystom gorąco polecamy tą właśnie trasę "Ginących zawodów". Jak również świetne klimaty dawnych czasów w gospodarstwie agroturystycznym "Paryja":)
Spotkaliśmy się z wielką życzliwością okazywaną nam przez spotkane osoby i bardzo serdecznie je pozdrawiamy. Gdy wspominamy tą wycieczkę to wiemy, że niedługo znów w podobną wyruszymy, aby dalej rozszerzać swoje zainteresowania i wiedzę o pogórzu karpackim.
Pozdrawiamy laureaci konkursu "Mimochodem samochodem". Bernadeta z rodziną.
P.S. Polecamy wyczerpujący spacer na górę Liwocz. :D