Firma turystyczna - profil działalności

Centrum Usług Turystycznych i Przedsiębiorczości jest firmą świadczącą kompleksowe usługi w zakresie turystyki krajoznawczej, promocji regionów turystycznych Karpat: Beskidów, Pienin, Pogórza Karpackiego. Zajmujemy się pilotowaniem wycieczek krajowych i zagranicznych, świadczymy usługi przewodnictwa beskidzkiego. Współpracujemy z przedsiębiorcami, stowarzyszeniami, samorządami. Organizujemy wyjazdy na targi, prowadzimy własne punkty informacji w terenie, organizujemy imprezy i autorskie projekty, promujemy oferty turystyczne, nieustannie się kształcimy . . .

Zamawianie przewodnika na wycieczkę:
centrumprzewodnictwa@gmail.com

. . . wszystko po to, aby turysta poczuł się jak "gość naprawdę wyjątkowy".

Chcemy być wiarygodnym partnerem dla samorządów, biur podróży, tak aby klienci korzystający z naszych usług mieli pewność wysokiej jakości świadczonych usług. Większość turystów jadących w góry odwiedza znane kurorty, wędruje utartymi przez dziesiątki tysięcy osób mu podobnych szlakami. My pokazujemy, że poza Tatrami warto poznawać inne miejsca, że wielu jest ludzi z zamiłowaniem do swojej profecji których warto pokazywać innym.

Firma turystyczna - profil działalnościNaszą działalność możemy podzielić na kilka sektorów.

Zajmujemy się:
- Prowadzeniem wycieczek górskich, pilotażem wycieczek krajowych i zagranicznych.
- Promocją regionów i ofert turystycznych.
- Współpracą z biurami podróży, samorządami, stowarzyszeniami, osobami fizycznymi, właścicielami bazy turystycznej.
Centrum Usług Turystycznych i Przedsiębiorczości jest firmą powstałą w lutym 2009, jednoosobową, zajmującą się podwykonawstwem usług turystycznych.